Föredrag kvällsvisningar Program2021 Kungliga slottet Kungliga slotten

Biljettsläpp!

Kungliga slottens populära programserie av föredrag, kvällsvisningar och exklusiva temakvällar är tillbaka 2021. Vi inleder programåret med en serie digitala kvällsvisningar på kungliga teman i spännande miljöer. Biljetter förköps här på webbplatsen.

Digital visning

Temakvällarna hålls via Youtube Live eller Microsoft Teams. För att kunna delta behöver du en dator eller mobiltelefon med internetuppkoppling.

Länk till livesändningen kommer via mejl när du köpt biljett.

BILJETTERNA SLÄPPS 25 FEBRUARI
och kostar 120 kr per kvällsvisning.

Programpunkterna via Youtube: du behöver inte ha ett eget konto för att se livesändningen, men om du vill kommentera eller ställa frågor behöver du vara inloggad på ett Google-konto, du kan skapa ett konto härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Programpunkterna via Microsoft Teams: Om du vill delta via mobiltelefon behöver du först ladda ner appen Microsoft Teams. Via dator behövs ingen app.

Program 2021

Digitala kvällsvisningar onsdagar kl. 18.00. Hovstaternas experter berättat lärt och lättsamt och tar oss med in i slottens miljöer, vissa som normalt inte visas publikt. Biljetter och information om respektive programpunkt finns i meny Kalendarium, se länkarna.


FÖR SVERIGE I TIDEN

I SPÅREN AV VASA

KRISTI GRAV OCH MYSTERIESPELEN

SOFIA MAGDALENAS PARADSÄNGKAMMARE

KAVALJERSFLYGELN PÅ GRIPSHOLM

MÄRTA MÅÅS-FJETTERSTRÖMS VÄVDA VÄRLD

ANDERS ZORN OCH KUNGAFAMILJEN

Med anledning av covid-19 och dess konsekvenser kommer program 2021 att publiceras i perioder under året. Den första perioden gäller programpunkter perioden mars till och med maj. Till sommaren hoppas vi kunna erbjuda parkvisningar i våra kungliga parker och till hösten återkommer vi med ett nytt spännande program.

Toppbilden: Sofia Magdalena, prinsessa av Danmark, drottning av Sverige, målad av den svenske konstnären Jakob Björck (1727–1793). Målningen hänger i Övre förmaket på Gripsholms slott och ingår i Svenska statens porträttsamling. Foto: Nationalmuseum

PROGRAM 2021

Här presenteras Kungliga slottens program av kvälllsvisningar, föredrag och temakvällar.

Biljetterna släpps 25 februari kl. 10.00 och kostar 120 kr.

Kommande händelser

Den unika Kavaljersflygeln uppfördes 1780 för den festglade Gustav III och hans hov. Bland de 28 rummen fördelade på fyra våningar finns ...

Biljetter

Vårutställningen 'Den tänkande handen' visar verk av unga tecknare, nominerade till H.M. Konungens stipendietävling med samma namn. Utstä...

Läs mer
Kulturnatt 24 apr

Följ med bakom kulisserna på Kungliga slottet. I årets digitala Kulturnatt besöker vi Spegelsalongen, som vanligtvis inte visas, och får ...

Läs mer